Month: April 2016


The final climactic scene from the 2006 movie ‘Days of Glory’ (original title ‘Indigènes’), the story of Algerian soldiers fighting for the French in WW2.


Watch this Comedy from Super Hit Action Movie Asli Fighter starring Prajwal Devraj, Avinash, Anant Nag, Manasa, Sadhu Kokila, Tabala Nani, Music By : Ravi …


Një pacient i cili ka humbur kujtesën kërkon të hakmerret për vdekjen e të dashurës së tij… Të drejtat ” http://www.filma24.tv/ “


Hold on to your breath as the most awaited Telugu Film is all set to woo your heart this May. “Orange” – the phenomenal Telugu Movie is back in Hindi with the …


Një subjekt horror, i huazuar nga trazirat politike dhe konflikti civil që perfshiu Shqipërinë gjatë vitit 1997, është shndërruar në subjekt kinematografik prej …