Call: 0123456789 | Email: info@example.com

Month: March 2016


Bal Kan is a short film that tells the story of two young boys, a Serbian and an Albanian, raised together in a small town of Kosovo. As they grow up they find …


Hello everybody, In today’s video, Clara and Francesca react to the movie Gate of the sun and present also Algeria. An Algerian secret agent has to destroy an …


Shteti i gjunjëzuar në Berat. Mafia dhe rebelët kontrollojnë qytetin dhe fshatrat.. Palikesht gjeroven tërpan mbreshtan uznove që kishin depo municionesh jan …


Enjoy the funny Bollywood romantic comedy movie, Pappu Can’t Dance Saala (2011) starring Neha Dhupia and Vinay Pathak only on Rajshri! The film revolves …


25 vjet pas eksodit të shqiptarëve drejt Italisë, kapiteni i anijes “Vlora”, Halim Milaqi, kujton atë periudhë të vështirë te vitit 1991. Pa ushqim e pa ujë, mbi 20 mijë …


The horrors of war are examined from the view points of life long friends both marksmen (Linus Roache, Vincent Perez), who end up on opposing sides in the …

Archives